Websites & webwinkels

Multivisions levert complete websites. De website wordt volledig aangepast aan uw smaak en huisstijl.
Elk bedrijf is uniek en u wilt natuurlijk een website die daar bij aansluit.

Een originele en professionele website is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf.
Multivisions helpt uw organisatie aan de juiste website voor de juiste prijs!

imac_bplparket

Tegenwoordig kunt u bijna niet meer zonder website. De wereld wordt steeds digitaler en als bedrijf kunt u niet achterblijven. Multivisions levert originele en professionele websites.

De website wordt volledig aangepast aan uw smaak en huisstijl. Elk bedrijf is uniek en heeft een geheel eigen uitstraling. U wilt natuurlijk een website die daar bij past. De websites die wij maken sluiten aan bij deze wens en wij gebruiken altijd de nieuwste technieken in onze ontwerpen.

Gebruiksvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk, voor zowel u als de bezoekers van uw site. U kunt de door ons gemaakte websites altijd gemakkelijk zelf beheren door middel van het CMS. Besteed u liever tijd aan iets anders dan het bijhouden van uw website? Wij nemen het beheer graag uit handen. Wij zullen de website voor u wijzigen en voorzien van nieuwe content.

Wilt u producten gaan verkopen via het internet? Dan kan een webshop de juiste oplossing zijn voor u. Multivisions bouwt volledige webwinkels die makkelijk te onderhouden zijn. Wij kijken goed wat het beste bij u past.

Bent u op zoek naar iets totaal anders? Bij ons kunt u terecht! Wij leveren altijd oplossingen op maat.

Mobiele websites

Tegenwoordig heeft bijna ieder huishouden een tablet of smartphone. Veel websites worden op deze apparaten bekeken. Dan wilt u wel dat uw website toegankelijk is en er net zo mooi uit ziet als op de computer. Voor mobiele websites is het belangrijk dat de informatie snel en makkelijk te vinden is.

Multivisions verzorgt volledige mobiele websites. De mobiele website sluit perfect aan bij uw reguliere website.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden
van een website of webwinkel contact met ons op

Contact opnemen